Conectează-ți contul de la DB Schenker cu BaseLinker pentru a simplifica procesul de expediere al comenzilor.Poți conecta multiple conturi de curieri și multiple canale de vânzare, gestionarea acestora fiind efectuată într-un singur manager de comenzi intuitiv. Integrarea DB Schenker cu sistemul BaseLinker îți permite să trimiți rapid colete – atât individual, cât și bulk, sau chiar automat, fără participarea ta.

Mulți dintre pașii implicați în pregătirea unui colet pot fi făcuți pentru tine de către sistem:

  • imprimă AWB-uri (atât individual din pagina comenzii, cât și bulk din lista de comenzi)
  • transmite numărul de expediere către marketplace și magazinul online
  • transmite clientului numărul de expediere si link-ul de urmărire al comenzii

Deoarece integrarea utilizează API-ul DB Schenker, numărul coletului expediat este imediat disponibil în sistem și poate fi transmis rapid clientului. BaseLinker oferă un număr nelimitat de conturi DB Schenker pe care le poți integra – puteți conecta același cont de mai multe ori, de exemplu, pentru a seta o altă adresă de expeditor.

.

Începe-ți călătoria de afaceri cu Aiez

Aiez este ambasador Baselinker in Romania!

Aiez ajuta peste 975 de afaceri online sa isi depaseasca provocarile

UN ECOSISTEM DIN CARE VREI SA FACI PARTE

Ca sa te convingi iti oferim :
30 de zile gratuite de baselinker
integrarea produselor in baselinker

    Prin înregistrare, sunt de acord să primesc informații de marketing de la SC AIEZ META SRL. Pot să retrag acest consimțământ în orice moment. Datele vor fi prelucrate până la retragerea consimțământului. Administratorul prelucrează datele în conformitate cu Politica de confidențialitate. Am dreptul de a accesa datele, de a rectifica, de a șterge sau de a limita prelucrarea, dreptul de a mă opune, dreptul de a depune o plângere la organul de supraveghere sau de a transfera date. Detalii: politica de confidențialitate

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *