Despre noi classroom-learning-for-adults-1

AIEZ – International
E-Commerce de la A la Z

Ajutam magazinele online sa se extinda international, folosind fluxuri de automatizare avansate. Implementam sisteme centralizate de management al vanzarilor in marketplaces.

Centralizare canale
de vanzare

Automatizare procese
de vanzare

Reducerea costurilor
totale

Dezvoltarea afacerii si cresterea vanzarilor

Abordare

Claritate
Unim operatiunile afacerii tale intr-un singur loc. Pentru a gestiona task-urile mult mai usor.

#lowcode #nocode
Incorporam sisteme care automatizeaza munca, reduc complexitatea si cresc profitabilitatea.

Documentatie
Documentam procesele in format text sau video si oferim training extins pentru echipa ta.

Procesul nostru de executie

1. Evaluare si prioritizare

Evaluam nevoile afacerii tale si operatiunile curente in functie de care determinam prioritatea pentru faza urmatoare a integrarii.

2. Integrare si testare

Realizam integrarile agreate si testam daca acestea functioneaza corespunzator.

3. Lansare

Publicam noile fluxuri de operatiuni dupa care pregatim o sesiune de Intrebare-Raspuns daca exista neclaritati.

4. Training

Trimitem materiale suport pentru managementul platformei si desfasurarea activitatilor uzuale. Oferim posibilitatea de a avea un manager dedicat in cazul in care nu ai echipa disponibila.

5. Automatizare flux de lucru

Tehnologia este capabila sã facã fatã sarcinilor repetitive, economisind timp, energie si bani pe parcurs. In plus, procesele afacerii tale se vor desfasura mai bine, rezultând in mai multe venituri si generând relatii mai bune atât cu furnizorii, cât si cu clientii.

6. Monitorizare post implementare

Ne asiguram ca nu raman intrebari neraspunse din partea echipei tale si ca pot gestiona toate procesele fara noi. Bineinteles, ramanem activi in comunicare pentru alte integrari noi sau orice nelamuriri apar pe parcurs

Am inceput sa lucram in e-commerce din 2012, respectiv 2017. In timp am dezvoltat un parteneriat prin care am format o echipa de 6 persoane.

Strategile noastre sunt sustinute de cunostinte, experienta si capacitatea de a evalua analitic contextul nisei si nevoile afacerii tale.

Am lucrat cu majoritatea platformelor (CMS, ERP sau CRM) si tehnologiilor de ultima ora, precum Al sau alte solutii inovatoare care te ajuta sa iti cresti magazinul online.

In 2021 am devenit parteneri oficiali BaseLinker si ne-am focusat exclusiv pe integrari si automatizari in peste 30 de piete externe.

Oferim suport in lansarea pe piete noi, instruim angajatii si sprijinim clientii pe toate pietele UE si SUA.

Pregatirea, demararea si dezvoltarea vânzarilor pe pietele externe sunt la un mail distanta de a fi realizate pentru magazinul tau.